+36 30 209 6902
Oldal kiválasztása

BLOG

GREEN WEDDING

GREEN WEDDING

A mai rohanó világunkban egyre inkább oda kell figyelnünk, hogy a ne csak a mostnak éljünk, hanem a következő generációk számára is egy élhető világot adjunk tovább. Ennek egyik pontja az esküvő is lehet. Rengeteg mód és lehetőség van arra, hogy az esküvőtöket is ennek a jegyében szervezzétek.

bővebben
MENYASSZONYI SOS CSOMAG

MENYASSZONYI SOS CSOMAG

Minden menyasszony álma, hogy az esküvője napján minden tökéletes legyen. Az ételek finomak legyenek és melegen tálalva, a helyszín gyönyörűen feldíszítve, a ruha, a smink és a haj pedig tökéletes viselet legyen egész éjszaka.

bővebben
ANYAKÖNYVVEZETŐ, VAGY SZERTARTÁSVEZETŐ

ANYAKÖNYVVEZETŐ, VAGY SZERTARTÁSVEZETŐ

Mostanában egyre inkább elterjedtebb, hogy a párok a szabadban, akár éjjel szeretnék megtartani a szertartást. Sokkal meghittebb, romantikusabb helyszín, mint egy hivatal egyik termében. Ehhez viszont szükség van egy anyakönyvvezetőre vagy szertartásvezetőre.

bővebben
FIRST LOOK

FIRST LOOK

A hagyományok szerint a vőlegény a menyasszonyt csak az oltár előtt láthatja a menyasszonyi ruhájában, a balszerencse elkerülése miatt. Manapság viszont egyre inkább a hagyományoktól eltávolodnak a házasulandók vagy kicsit átalakítják azokat.

bővebben
SZIMBOLIKUS SZERTARTÁSOK

SZIMBOLIKUS SZERTARTÁSOK

A polgári ceremónián most már egyre inkább elterjedt, hogy egy szimbolikus szertartást is közbe iktassanak a ceremónia során. Ennek rengeteg fajtája elterjedt már.

bővebben
LEGYEN TÖKÉLETES!

SZERVEZZÜK MEG A NAGY NAPOT EGYÜTT!

Wenczler Diána

+36 30 209 6902